fbpx
Menu Zavřeno

Pozvánka do ateliéru Hamaka

Uvažujete, že byste se přihlásili do uměleckého kurzu? Jste začátečníci, pokročilí nebo profesionálové? Zajímá vás, jak takový umělecký ateliér, kde se tvoří, vypadá? Jaké je jeho prostředí? Co všechno se dá využít k tvorbě?

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a přijďte nás navštívit do ateliéru Hamaka. Chystáme pro vás Den otevřených dveří 2023. Na výběr máte hned ze dvou dní, a to středu 4. října od 17h do 20h nebo neděli 15. října od 10h do 15h.

V ateliéru na vás budou čekat vybrané lektorky, které vám ukáží prostory, vybavení a materiály, které jsou k dispozici. Zároveň vám zodpoví všechny vaše otázky a poradí vám, jaký kurz popř. workshop si zvolit. Vítané jsou všechny věkové skupiny s jakoukoliv zkušeností.

V rámci Dne otevřených dveří 2023 bude mít také možnost vyzkoušet si své první tvoření. K ruce vám budou zkušení výtvarníci a malíři a vy si uděláte obrázek o tom, jak naše kurzy fungují a co můžete očekávat.

Slíbit můžeme příjemné prostředí a fajn spolužáky, zkušené lektory a hlavně hromadu zábavy, uvolnění se a kreativity, která je v ateliéru všude, kam se podívate.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte na nás obrátit a to na naši emailovou adresu kurzy@atelierhamaka.cz.

Věděli jste, že nabízíme i možnost pronájmu ateliéru? Sháníte prostory pro svou tvorbu a chcete si to usnadnit již zaběhnutým ateliérem? Pro více informací kontaktujte Míšu Franzovou na info@atelierhamaka.cz nebo tel. č. +420 604 295 672.

Sledovat nás můžete na Facebooku i Instagramu.

Program 15. října 2023:

10,00 hod. – kresba tužkou
11,00 hod. – perokresba
12,00 hod. – kresba tužkou
13,00 hod. – akvarel
14,00 hod.- perokresba

Těšíme se na vás!

Tým Hamaka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

[WP-Coder id="1"]